Presentació a Tremp del Programa Rural 100 al Pallars Jussà i Sobirà

El proper dimarts 23 de setembre a 2/4 de 7 de la tarda a l’auditori de l’Epicentre de Tremp (passeig del Vall 13) tindrà lloc la presentació del Programa Rural 100 al Pallars Jussà i Sobirà. Durant aquesta presentació s’explicarà en què consisteix el programa i es resoldran els dubtes que hi puguin haver. Al finalitzar la presentació tindrà lloc la sessió de treball “LA PROACTIVITAT,  ACTITUD CLAU DE L’EMPRENEDOR” a càrrec de l’Ainhoa Berganza*.

Des del mes de setembre i fins al finals d’any, les persones emprenedores que s’inscriguin al programa treballaran, de la mà de l’equip del CEDRICAT, per al disseny i posada en funcionament del seu model de negoci.

Per assistir a la presentació, cal apuntar-se enviant un correu a rural100pallars@gmail.com o trucant a l’equip tècnic del CEDRICAT al  973484320.

* L’Ainhoa Berganza és sòcia fundadora  de INTI: Training & Coaching (www.inticoaching.com) i compta amb una llarga  experiència professional com a coach individual i d’equips.

 

Presentació del Programa Rural 100 a Les Garrigues, dimarts 15 de juliol

Després del desenvolupament del Programa Rural100 a les comarques de la Segarra, el Solsonès i la Vall d’Aran durant el 2013,  el proper dimarts 15 de juliol es dóna el tret de sortida al Programa d’enguany que portarà el Rural100 a Les Garrigues, el Segrià,  el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà.

Des del mes de juliol i fins al finals d’any, les persones emprenedores que s’inscriguin al programa treballaran, de la mà de l’equip del CEDRICAT, per al disseny i posada en funcionament del seu model de negoci.

El tret de sortida del programa Rural100 serà el proper dimarts 15 de juliol a  2/4 de 7 de la tarda al CEI de Les Borges Blanques on es durà a terme la presentació del programa a Les Garrigues  i la sessió de treball “LA PROACTIVITAT,  ACTITUD CLAU DE L’EMPRENEDOR” a càrrec de l’Ainhoa Berganza*

Es convida a totes les persones emprenedores de la comarca de les Garrigues a assistir a aquesta sessió de presentació i a inscriure’s al programa!

Per a qualsevol dubte o pregunta, adreçar-se a rural100garrigues@gmail.com o a l’equip tècnic del CEDRICAT al telèfon 973484320

L’Ainhoa Berganza és sòcia fundadora  de INTI: Training & Coaching (www.inticoaching.com) i compta amb una llarga  experiència professional com a coach individual i d’equips.

 

S’inicia el Programa FITA-Rural 100 a les comarques de Les Garrigues, Segrià, Pallars Jussà i Pallars Sobirà

 

El passat dijous 19 de juny es va mantenir una reunió amb els agents locals de les quatre comarques on tindrà lloc el Programa FITA-Rural 100 que s’iniciarà aquest proper mes de juliol amb el finançament de la Diputació de Lleida i Globalleida, sota el projecte Rural 100. Fins el mes de desembre les persones emprenedores que s’inscriguin al programa treballaran, de la mà de l’equip del CEDRICAT, per al disseny i posada en funcionament del seu model de negoci.

El tret de sortida es durà a terme amb les presentacions del programa a través de les sessions “La proactivitat, actitud clau de l’emprenedor” on, a més de presentar-se els continguts del programa, es comptarà amb la participació de l’Ainhoa Berganza, sòcia fundadora de INTI: Training & Coaching (www.inticoaching.com) que compta amb una llarga  experiència professional com a coach individual i d’equips.

Per a qualsevol dubte o pregunta, adreçar-se a info@programafita.com o a l’equip tècnic del CEDRICAT al telèfon 973484320

 

 

Inici del Programa FITA!

 

Aquest dimecres 21 de maig s’ha donat el tret de sortida al Programa FITA amb la realització de la sessió “La proactivitat, actitud clau de l’emprenedor”.

Durant l’acte, les persones assistents van conèixer els objectius i la metodologia del programa, així com també els propers passos que es realitzaran. Per la seva banda, l’Ainhoa Berganza (Inti Coaching & Training)  va dur a terme una xerrada motivadora i inspiradora entorn la proactivitat i l’actitud entorn el procés d’emprendre.

Avui és el darrer dia per inscriure’s  al Programa i es pot fer enviant un correu a info@programafita.com o trucant al 973 484 320.

 

S’inicia el Programa FITA a les comarques de la Catalunya Central i Oriental!

Després del desenvolupament del Programa FITA als àmbits territorials de la Conca de Barberà-Alt Camp i d’Eivissa Formentera (any 2011), a l’àmbit territorial del Parc Natural de l’Alt Pirineu i la seva àrea d’influència socioeconòmica (any 2012) i de les comarques de la Segarra, el Solsonès i la Vall d’Aran, el proper dimecres 21 de maig es dóna el tret de sortida al Programa a les comarques de la Catalunya Central i Oriental.

Des del mes de maig fins al mes de novembre, les persones emprenedores que s’inscriguin al programa treballaran, de la mà de l’equip del CEDRICAT, per al disseny i posada en funcionament del seu model de negoci.

El tret de sortida del programa FITA serà el proper dimecres 21 de maig a  2/4 de 8 de la tarda a l’Escola de Capacitació Forestal de Santa Coloma de Farners on es durà a terme la presentació del programa i la sessió de treball “LA PROACTIVITAT, ACTITUD CLAU DE L’EMPRENEDOR” a càrrec de l’Ainhoa Berganza*

Es convida a totes les persones emprenedores d’aquests territoris a assistir a aquestes sessions de presentació i a inscriure’s al programa!

Per a qualsevol dubte o pregunta, adreçar-se a info@programafita.com o a l’equip tècnic del CEDRICAT al telèfon 973484320

* L’Ainhoa Berganza és sòcia fundadora  de INTI: Training & Coaching (www.inticoaching.com) i compta amb una llarga  experiència professional com a coach individual i d’equips.

 

 

Presentació de prototips i clausura del Programa Rural 100 a les comarques de la Segarra i el Solsonès

El passat dijous 12 de desembre es van fer les presentacions dels prototips dels emprenedors que han participat en el Programa Rural 100 a les comarques de la Segarra i el Solsonès, a l’edifici Seminari del CTFC a Solsona.

Durant aquesta presentació, nou emprenedors van exposar els seus prototips de negoci  davant d’una vintena de convidats amb l’objectiu de rebre aportacions  per tal de millorar i adaptar al màxim els seus projectes a la realitat del territori i a les característiques del mercat.

Una vegada finalitzades les presentacions, es va dinamitzar un debat obert entre les persones emprenedores i les  assistents, en el qual es van poder respondre dubtes i fer aportacions a cadascun dels negocis.

La sessió va posar el punt i final al programa Rural 100 realitzat a ambdues comarques d’ençà que es va donar el tret de sortida al mes de maig d’enguany i on han participat una vintena d’emprenedors amb projectes molt diversos.

 

S’han realitzat amb èxit els dos seminaris del Programa Rural 100 a la Val d’Aran

Els dies 9, 10 i 21 i 22 d’octubre s’han realitzat els dos seminaris del Programa Rural 100 a la Val d’Aran. Els participants es van reunir a l’Hotel Peña de Pònt d’Arròs per treballar en els seus negocis de la mà de l’equip del CEDRICAT.

Durant el primer seminari, que va tenir una durada de dos dies, els assistents van ser formats en temes entorn l’emprenedoria i van poder practicar eines estratègiques com el mètode Lean Startup o l’eina Canvas del Business Model Generation.

En el segon seminari, de també dos dies de durada, els participants van comptar amb la col•laboració del consultor Josep Maria Corbinos, actualment coordinador de la Xarxa Agrosocial a la Fundació CatalunyaCaixa i exdirector general de la Cooperativa “La Fageda”, el qual va exposar conceptes d’orientació estratègica i va fer una anàlisis crítica dels models de negoci dels participants. A partir d’aquestes aportacions els participants van poder avançar amb els mètodes i eines apresos durant el primer seminari

El seminari ha estat un espai per a la creació de xarxa entre les persones emprenedores, que han pogut exposar les seves idees de projecte, treballar-les i madurar-les mitjançant l’intercanvi d’opinions, experiències i coneixements de totes les persones assistents.

La segona fase del programa és l’assessorament individualitzat fins a principis de l’any 2014 i combinarà el treball telemàtic amb trobades. La propera trobada amb els participants del programa es realitzarà durant el mes de novembre.

Segon seminari del Programa Rural100

Els dies  1 i 2 de juliol  s’ha realitzat el segon seminari del Programa Rural100 a les comarques del Solsonès i la Segarra. Els 21 participants s’han tornat a reunir a l’Hostal Palouet de la Segarra durant dos dies sencers per seguir treballant els seus models de negoci de la mà de l’equip del CEDRICAT.

El primer dia es va comptar amb la col·laboració del consultor Josep Maria Corbinos, actualment coordinador de la Xarxa Agrosocial a la Fundació CatalunyaCaixa i exdirector general de la Cooperativa “La Fageda”, el qual va exposar conceptes d’orientació estratègica i  va fer una anàlisis crítica d’alguns dels models de negoci dels participants. Durant el segon dia es van treballar la resta de negocis  i es va  explicar com s’estructurarà l’assessorament que rebran els participants fins a finals d’any.

Una vegada més el seminari ha estat un espai per compartir, innovar, treballar i madurar les idees de tots els participants i per crear xarxa i possibles col·laboracions.

Les properes cites amb els emprenedors del Programa Rural100 es realitzaran de manera individual els dies 11 i 17 de juliol per tal d’establir amb cadascun d’ells el programa d’assessorament i el calendari definitiu de reunions i trobades que s’aniran realitzant fins a finals d’any.

 

Realitzat amb èxit el primer seminari del Programa Rural100

Els dies 12 i 13 de juny s’ha dut a terme, a l’Hostal Palouet de la Segarra, el primer seminari del Programa Rural100 de l’àmbit territorial del Solsonès i Segarra.

Un total de 20 persones emprenedores d’ambdues comarques han participat en el seminari, que ha tingut una durada de dos dies sencers. Durant aquest temps, i de la mà de l’equip del CEDRICAT, les persones assistents han conegut i posat en pràctica diverses eines de creativitat, eines i estratègies per a incorporar la innovació en els projectes i  l’eina del Business Model Generation (Canvas), entre altres.

El seminari també ha estat un espai per a la creació de xarxa entre les persones emprenedores, que han pogut exposar les seves idees de projecte o la innovació que volen incorporar en empreses ja existents, i alhora  treballar-les i madurar-les mitjançant l’intercanvi d’opinions, experiències i coneixements de totes les persones assistents.

La propera cita per a aquest grup de persones emprenedores és el segon seminari, que es durà a terme els dies 1 i 2 de juliol, també a l’Hostal Palouet. El primer dia es comptarà amb la participació d’en Josep Maria Corbinos, consultor estratègic, que realitzarà una anàlisi crítica d’alguns dels models de negoci; i el segon dia es treballarà sobre  la importància i les tècniques de prototipatge d’idees.

 

Tret de sortida del Programa Rural100 a la Segarra amb la sessió “Tot canvia. I tu?”

 

Aquest dimecres 29 de maig s’ha iniciat el Programa Rural100 a la Segarra amb la sessió de presentació “Tot canvia. I tu?” a càrrec del Xavier Verdaguer.

Una quarantena de persones van assistir a l’acte que ha donat el tret de sortida del programa en aquesta comarca. Durant el transcurs de la sessió  el assistents van conèixer els objectius del programa, així com la metodologia que s’emprarà. D’altra banda, en Xavier Verdaguer va realitzar una xerrada al voltant de l’actitud emprenedora i va explicar 8 motius per emprendre. Al final de la sessió els assistents van poder parlar i compartir amb ell inquietuds i dubtes entorn l’emprenedoria.

Les persones interessades poden inscriure’s al Programa a través de l’apartat inscripcions del web del Programa FITA o bé directament a info@programafita.com. La data límit per a la inscripció és el divendres dia 7 de juny a les 2 del migdia.  Vegeu el programa detallat